WERK UITBESTEDEN

Werk uitbesteden aan Voor-Z?

Voor-Z levert kwalitatief goed productie- en assemblagewerk. Tegelijkertijd bieden we mensen die, net wat extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt, een werk/leeromgeving die leidt tot nieuw perspectief. Onze pijlers: kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid tegen een eerlijke prijs.

Schakel ons in voor de complete samenstelling van je product.  Van stukwerk tot de productie van grote series. Van tafelmontage tot uitvoering in een productielijn. Wil je dat wij je totaal ontzorgen?  Ook dat kan. Voor-Z: specialist in in- en ompakwerk, montage en assemblage.

Enkele voorbeelden:

  • Verpakken van voedingsmiddelen (HACCP)
  • In en ompakken van producten of productonderdelen, (semi)machinaal verpakken van medisch    kattengrid, machinaal snijden en verpakken van matten
  • Vervaardigen van houten producten, zoals: kasten, winkelinrichtingen, kozijnen, boombakken, fotolijsten & posterhangers
  • Bewerken van metalen / aluminium onderdelen voor de industrie
  • Recyclen van diverse gebruiksvoorwerpen, voorbeeld: reclameborden

Monique

Palmexpert

”Fijn persoonlijk contact en speelt in op de wensen van de klant. Prettige samenwerking. ”

Reinrie Egberink

Katkor

”Flexibel, vriendelijk, oplossingsgericht meedenkend en ruimte voor opslag. ”

Byron Steenkamp

SES

 ”betrouwbaar, gaan netjes te werk en communiceren goed. In overleg is alles mogelijk, dat maakt Voor-Z zeer flexibel. ”

Jeroen Kalsbeek

Unit Steel

“De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van VoorZ hebben wij als zeer prettig ervaren. Mede hierdoor hebben wij de juiste kandidaat voor onze vacature gevonden”