PERSONEEL

Onze mensen op jouw locatie?

Onze mensen op jouw locatie? Voor-Z wil bijdragen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen kan meedoen. Wil jij als betrokken werkgever dit ook? Dan werken we graag samen met je. Versterk je team met onze vakbekwame en gemotiveerde mensen. 

Op onze productielocatie bieden wij écht werk. Denk hierbij aan in- en ompakwerk, montage, assemblage en logistieke handling. Vanuit een traject wordt een kandidaat begeleid en dus klaargestoomd  voor werk. Dit kan zijn betaald werk intern of in combinatie met het werken bij onze partnerbedrijven.

Langdurige samenwerking

Partnerbedrijven zijn klanten waar wij langdurige mee samenwerken. Zoals productiebedrijven, logistieke organisaties, postorder- en handelsbedrijven. Wij zien dat onze mensen vooral goed en kundig zijn in het uitvoeren van taken die repeterend van aard zijn en een uitvoerend karakter hebben.

Waarom? 

Door onze kandidaten een plek te geven in jouw bedrijf kun jij ook bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Zo ontstaat er winst voor zowel de kandidaat als jouw bedrijf en zelfs de samenleving.

Wij hechten veel belang aan onze samenwerkingen met andere bedrijven, omdat we samen veel meer kunnen betekenen. Wij vinden dat iedereen het recht heeft op werk. Ook de mensen die normaal gesproken, door verschillende omstandigheden, wat moeilijker aan werk komen.

Heb je interesse, neem contact met ons op.