KANDIDATEN

Aan de slag bij Voor-Z?

Soms maken je omstandigheden het lastig om een ‘reguliere’ baan te vinden. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door burn-out, ziekte, vroegtijdig verlaten van school, tijd lang geen werk kunnen vinden of door een andere beperking.

Wat de oorzaak ook is, bij Voor-Z vinden we dat iedereen perspectief verdient. Bij Voor-Z ondersteunen we jou om je doelen te bereiken en je talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Ben jij dit? Dan gaan we graag met je aan de slag en geven wij je de nodige voorzet.

De werkzaamheden

Op onze productielocatie werken we aan verschillende producten. Van het inpakken van spelletjes tot zelfstandig maken van producten (productie, montage en assemblage, hout/metaalbewerking).
De productie is voor ons tweeledig. Als  productiebedrijf leveren we kwalitatief goed werk. Daarnaast is de productie voor ons een middel om mensen in beweging te zetten, beeld te krijgen bij de belastbaarheid en interesses.

Kom een keer bij ons op gesprek, zodat we samen kunnen kijken naar mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Onze jobcoaches zijn ervoor om je te ondersteunen en te begeleiden. Samen met jou kijken we naar je doelen, behoeftes en mogelijkheden en stellen we een plan op. Een plan met nadruk op realistische en haalbare doelen. Vervolgens ga je gewoon aan de slag. Je werkdruk wordt uiteraard aangepast op jouw capaciteiten. Tijdens dit proces krijg je ondersteuning van de jobcoach, de voormensen en je directe collega’s. Met een pragmatische aanpak, oprechte belangstelling en een beetje humor helpen wij je om de vervolgstap te zetten.