GEMEENTES / UWV

Samenwerken met gemeentes en de UWV

Voor-Z is een sociaal productiebedrijf waar mensen re-integreren naar de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden wij als werkgever mensen, die net wat meer ondersteuning nodig hebben om zich te redden op de arbeidsmarkt, een kans op betaald werk. Want in werkelijkheid is het hebben van werk niet vanzelfsprekend voor iedereen. Wij geven ze een voorzet.

Werkfit en Naar-werk-trajecten

Dit doen wij door de inzet van diverse trajecten. Voor gemeenten voeren wij ‘werkfittrajecten’ en voor het UWV ‘werkfit-‘ en ‘naar werk’ trajecten uit. In deze trajecten bouwen we op de eigen talenten en krachten van onze kandidaten en coachen ze tot vakbekwaamheid. Hierin hebben onze jobcoaches en voormensen een centrale rol. Onze kandidaten kunnen letterlijk aan het werk bij ons. In eerste instantie in traject en indien mogelijk ook met uitzicht op een dienstverband. We werken samen met partnerbedrijven waar onze medewerkers, en met regelmaat kandidaten in traject, werken en ervaring opdoen. 
Door onze eigen productielocatie en samenwerkingen met externe bedrijven zijn we in staat om kandidaten stapsgewijs en passend bij hun ontwikkeling te begeleiden naar de arbeidsmarkt toe. De werkzaamheden zijn divers. Denk aan montage, assemblage, productie, logistieke handling en groenvoorziening.

Toekomst

We willen kandidaten, die door omstandigheden niet in staat zijn om zelfstandig te kunnen participeren op de arbeidsmarkt, blijvend perspectief bieden. Dit doen we door de re-integratie van onze kandidaten en door als werkgever zelf mensen in dienst te nemen. Ons doel is om op termijn 50 medewerkers in dienst te hebben.

Ben je benieuwd en wil je een keer op onze locatie komen kijken? Leuk, neem contact met ons op.